ABOUT

De multe ori viteza lumii în care trăim ne determină să percepem hainele noastre ca pe niște armuri. Christine on the Clouds propune feminitatea ca singura formă de apărare și lejeritatea ca unică formă de protest. De aici nevoia de a folosi țesăturilor fine și moi la atingere, dorința de a crea haine de foarte bună calitate, în acord cu mediul înconjurător, cu respect pentru munca echitabilă, dar și pentru energia produsului oferit, un aspect la fel important precum estetica și funcționalitatea sa. Eleganța a devenit un mod de a fi, prin croieli care pun feminitatea în valoare și oferă versatilitatea și confortul necesar unei vieți active. Fiecare colecție este infuzată cu frumusețe, cu detalii care susțin valorile care ne definesc, pentru ca hainele alese să fie iubite și să ne însoțească cât mai mult timp, în călătoria noastră cotidiană.

Universul Christine on the Clouds s-a născut în primăvara anului 2013 într-o casă din București, România. Totul a pornit de la o nevoie. Nevoia de siguranță care ne face să alegem o simplă cămașă albă, nevoia de siguranță care ne face atât de nesiguri încât incertitudinea ne aruncă în vis. Iar din vis și zbateri interioare se nasc ideile.

Designerul Christine on the Clouds este Cristina Șerbu, o femeie cu capul în nori și inima în dressing, actriță ca formare, cu studii la UNArte București și Istituto Marangoni Londra și cu un stil aparte, dezvoltat și împărtășit cu fiecare colecție.

○  ○  ○  ○  ○  ○  ○  ○  ○  ○  ○  ○  ○  ○  ○ 

The speed of this great and big world turns us into our own safe-guards and our clothes into personal armors. Christine on the Clouds votes for the feminine touch to be our most valuable form of defense and the lightness of being as our only rebellion pattern.

So go wild and far or easy and natural as you please, but always take the clothes with you. The dreamy and smooth clothes, manufactured with passion for details and love for stitching.

Christine on the Clouds uses sweet and fine materials for all these dreamy clothes. They have all been looked after and cared for very nicely. Caring for nature means caring for garments, therefore this is the place where we naturally resurrect the jersey and silk supplies. Which makes everything limited edition. Limited edition, unlimited soft guarantee.